CATALUNYA QUARTA EN L’EUROPEU WNBB 2019.

La selecció catalana va penalitzar molt fort en aquest últim europeu celebrat a Manchester  a causa d’una escassa delegació que va haver d’enfrontar-se  a seleccions molt més nombroses, com per exemple l’espanyola o l’anglesa, que van concórrer a aquest campionat amb 29 i 18 atletes respectivament, mentre que Catalunya va haver de conformar-se a desplaçar només a vuit esportistes, pels obvis problemes econòmics que suposava traslladar una delegació molt més nombrosa. Malgrat tot, la nostra selecció va tornar a cas amb tres títols continentals, el de Sílvia Pineda en la categoria de físic-culturisme femení Sub 25, el de Maribel Martín en la de físic-culturisme femení per sota dels 52 quilos, i el d’aquesta última atleta juntament amb Moisès Escabies en la categoria de Parelles. També varen aconseguir un subcampionat en aquesta última categoria de parelles, amb el concurs de Sílvia Pineda i Daniel Horna; així com dues medalles de bronze aconseguides per Fran Moya en la categoria màster I per sota dels 75 quilos, i per Aitor Humanes en la divisió sènior de menys de 70 quilos.  La resta de la selecció van aportar el seu inestimable granet de sorra amb les següents classificacions:

  • David Lamolla          5è  Màster II
  • Pedro Molina            9è  Màster I
  • Daniel Horna             4t  Màster I
  • Moisès Escabias     6è  Màster 

Deixa un comentari