Catalunya aconsegueix pujar al podi en el Mundial WNBB 2019

Catalunya va aconseguir puja al podi en la tercera posició de la classificació per països, empatada amb Bèlgica, en aquest últim Mundial que la WNBB va celebrar el passat 2 de novembre a la localitat francesa de Balma, prop de Toulouse. 

Penalitzada pel reduït nombre de competidors que presentava en comparació amb altres delegacions com l’espanyola amb més de seixanta competidors, o la francesa amb prop de quaranta, la delegació catalana i els seus onze atletes van aconseguir sumar els punts necessaris per a pujar al tercer graó del podi juntament amb la delegació belga. 

Una jornada maratoniana de successives comparacions va presenciar finalment com Sílvia Pineda s’alçava amb el triomf en la seva categoria, mentre que Lluis Salas, Aitor Humanes  i Nuria Domenech aconseguien el títol de Subcampions del Món en les seves respectives divisions, i el mateix feien en Daniel Horna i la Silvia Pineda en la categoria de parelles.  Però no acabaria aquí la pluja de medalles, ja que Jose Maria Garcia, Josep Casas , Francesc Moya Silvia Martí també aconseguirien endur-se a casa la medalla de bronze que els acreditava com a tercers  classificats del Món en cada una de les seves categories. I per acabar d’arrodonir la puntuació que permetria a Catalunya puja al podi com a selecció no podem oblidar la cinquena posició de David Lamolla, la quarta de Daniel Horna i la novena de Pere Molina. En definitiva, un nou èxit de la Selecció Catalana de Físic-culturisme en el sempre complicat entorn internacional. 

Deixa un comentari