Aquest passat cap de setmana del mes de juny va tenir lloc a Chiva, València, la 29a edició del Campionat d’Espanya Màster de Powerlifting, i Absolut de Press Banca, amb la presència de la Selecció Catalana encapçalada pels tècnics Juan José Pérez i Arnau Escobar. 

De ple en la competició de powerlifting femenina, la Selecció Catalana es va alçar amb la medalla d’argent gràcies a la brillant actuació de Noelia Alisté en menys de 57 quilos i Susana Ramirez en menys de 69, amb totals de 333 i 305 kg respectivament, que les van catapultar al primer calaix del podi. Montse Ramos amb problemes en el press de banca no va poder puntuar. Per la seva part, Noelia Alisté, amb un pes corporal de poc més de 55 quilos es va proclamar Campiona Absoluta

Pel que fa a l’absolut de Press Banca l’atleta Mario Pérez va assolir la primera plaça de la seva categoria, la de menys de 74 quilos, amb un aixecament de 130 kg. I a destacar l’actuació de Montse Alcoba que amb un aixecament de 112,5 kg va aconseguir la medalla d’or de la seva categoria, la de menys de 84 quilos, i el títol absolut. Una victòria que, amb l’acompliment dels pocs requisits que es demanen des de la Federació, li va valer la concessió d’una beca esportiva que estem convençuts l’ajudarà a impulsar encara més la seva trajectòria. 

Deixa un comentari