Aquest passat cap de setmana es va disputar una nova edició del Campionat del Món de Físic-culturisme i fitness sota els auspicis de la International Natural Bodybuilding Association (INBA).

     La delegació catalana amb el president de la federació Sr. Enric Torrent al capdavant, i el Sr. Josep Camats com a jutge internacional, es va desplaçar a Manchester, Anglaterra, amb la selecció d’atletes escollits en el Campionat de Catalunya que es va celebrar dues setmanes abans. Aquests esportistes que van ajustar encara més si cap, la seva preparació per afrontar aquest esdeveniment internacional, no han tornat a casa de buit. 

     En Josep Maria Garcia va aconseguir la medalla d’or en la categoria de físic-culturisme màster clàssic, i la d’argent en la de màster II, mentre que  Maribel Martin assolia la medalla de bronze en la divisió de físic-culturisme femení i Ivan Yébenes se situava sisè classificat en una molt renyida categoria júnior. 

     Per la seva part, Miquel Àngel Jiménez, Aitor Humanes i Verònica Humanes, van aconseguir ser finalistes malgrat que no en posicions de pòdium, donat l’intractable nivell de les seves respectives categories. 

     Tot un bateig de foc per una selecció catalana que per primer cop s’alineava amb la resta de poderoses seleccions nacionals que conformen aquesta important federació internacional.

Deixa un comentari