El pròxim diumenge 1 d’octubre se celebrarà a la Sala Pal.ladius de Pallejà, Barcelona, una nova edició de l’Open de Catalunya de Físic-culturisme i Fitness, on es farà també la selecció dels atletes que integraran la Selecció Catalana que competirà en l’Europeu INBA que té previst celebrar-se a la ciutat alemanya de Germersheim del 13 al 15 d’octubre.

La jornada començarà a les 9:00 h del matí amb el pesatge, donant pas a la competició pròpiament dita d’ençà de les 10.30 h. Les categories, incloent-hi les ja estrenades en el passat Campionat de Catalunya, seran les habituals: Físic-culturisme júnior,  físic-culturisme sènior (masculí i femení), físic-culturisme màster (masculí i femení), físic-culturisme clàssic, físic-culturisme atlètic, men’s fitness, bikini fitness, body-form i fitness infantil

Per a més informació contacteu amb la Federació en el 93 323 10 58. Animeu-vos a competir, l’Europeu INBA us espera!!!

Deixa un comentari