CATALUNYA A LA COPA DE ESPANYA DE POWER.

La delegació catalana va acudir a la Copa d’Espanya de Powerlifting que se celebrava al Pavelló Poliesportiu d’Almensilla, Sevilla, el passat cap de setmana del 20 al 22 d’octubre, assolint un notable èxit a les seves qualificacions individuals.

Cal destacar la medalla d’or de l’aixecador Dani Villacampa en la categoria Open de menys de 120 quilos, amb un total de 817,5 kg i un espectacular rècord de 325 kg en el pes mort, la segona millor marca de tot el campionat.

En la divisió femenina Open, Leyre Ibáñez va aconseguir una medalla de bronze en la categoria de menys de 76 quilos, amb un aixecament total de 430 kg. Mentre que en Màster, Noèlia Aliste es feia amb la medalla de plata en la categoria de menys de 57 quilos amb un total de 337,5 kg, i Susanna Ramírez a menys de 76 quilos s’alçava amb la medalla de bronze i un total de 337,5 kg també.

En definitiva, una medalla d’or, una de plata i dos de bronze per a continuar certificant el bon moment del powerlifting català en el panorama nacional.

Dani Villacampa en el seu tercer intent de pes mort amb 340,5 kg.

Deixa un comentari