La selecció catalana torna de Vicenza, Itàlia, amb tres medalles d’or, una d’argent i una de bronze, que la torna a situar de nou en una posició de privilegi dins el concert internacional.

Álvaro Magaña en la categoria Màster I de menys de 75 quilos, Francisco Reyes en la Màster II de més de 75 quilos, i Montse Tello en la divisió femenina de Body form es van alçar amb la medalla d’or i el titol mundial de l’especialitat. Tantmateix, Fèlix Barrachina en la sempre complicada categoria Sènior de menys de 85 quilos va assolir una formidable segona posició que li atorgava la medalla d’argent, mentre que José Maria García en la divisió Màster II de menys de 75 quilos aconseguia la medalla de bronze.

La resta d’integrants de la selecció van classificar sempre entre els deu primers de les seves respectives categories, circumstància aquesta que juntament amb les medalles esmentades va fer que Catalunya puges el podi de nacions com a tercera classificada amb 143 punts, segona va ser França amb 263, mentre que la selecció amfitriona, Itàlia, aconseguia la medalla d’or i el titol de Campiona del Món amb un total de 410 punts.

Mundial 2014

Deixa un comentari