El passat cap de setmana del 15 al 17 d’octubre va tenir lloc a León una nova edició del Campionat d’Espanya de Powerlifting i Press Banca (RAW i Equipat) en les modalitats de Júnior i Subjúnior, amb participació de la Delegació Catalana i amb un notable èxit.

En Subjúnior Femení vàrem aconseguir la primera plaça en la classificació per equips, destacant l’actuació de Martina Lanza que amb un aixecament total de 360 quilos es va coronar com la millor aixecadora absoluta, així com de la jove de catorze anys, Alba Domingo, que amb un total de 257,5 quilos es va alçar amb la medalla d’or en la categoria de menys de 57 quilos. També Noèlia Ruiz i Ainhoa Loidi, varen aconseguir endur-se la medalla d’or en les seves respectives categories amb uns globals de 257,5 quilos i 312 quilos respectivament.

En Júnior Femení, i entre un total de 15 equips participants, ens vàrem col·locar en 4a posició. Cal destacar l’actuació de Paula Fuentes que en la categoria de menys de 76 quilos i amb un aixecament total de 430 quilos es va endur la medalla d’or.

En Subjúnior Masculí, entre un total de 22 equips i amb un sol participant en una de les categories més competides, la de menys de 83 quilos, en Víctor Martínez va assolir una molt meritòria 5a plaça amb un aixecament total de 556 quilos.

En Júnior Masculí, bregant amb un total de 37 equips i més de 100 atletes, vàrem aconseguir una destacada 6a posició alhora que col·locàvem a un dels nostres representants, en David Asensio, com el 3r millor aixecador absolut amb un global de 716,5 quilos i medalla d’or en la seva categoria, per sota dels 93 quilos.

Deixa un comentari