El passat dissabte 27 de maig va tenir lloc a la Sala Pal.ladius de Pallejà, Barcelona, una nova edició del Campionat de Catalunya de Físic-culturisme i Fitness, classificatori per al Campionat del Món INBA que se celebrarà a Manchester, Anglaterra, el cap de setmana del 16 al 18 de juny.

A les dues es va iniciar el pesatge que dues hores més tard donaria pas a la competició amb la primera categoria de la tarda, la Sots21. Una magnífica jornada esportiva en l’àmbit del físic-culturisme i el fitness que va tenir el seu colofó amb la nova categoria Bikini-Fitness.

La nombrosa presència de públic va col.laborar definitivament a fer d’aquesta diada una mostra més del bon moment de forma en el que es troba el físic-culturisme català que esperem que ens doni més d’una satisfacció en un parell de setmanes quan la selecció viatgi a Anglaterra per a participar en el Mundial INBA.  

Deixa un comentari