El passat dissabte 5 de març va tenir lloc al Palau Salou Ponent d’aquesta localitat tarragonina, una nova edició del Campionat de Catalunya de Powerlifting i Pressió en Banc puntuable pel Campionat d’Espanya que enguany se celebrarà a Ibi, Alacant. Amb una nombrosa participació, tant d’aixecadors com de públic, s’iniciava la competició a les 10:00 h del matí amb la categoria masculina de powerlifting que va donar com a guanyador absolut a Rubèn Orbea del Club Esportiu Fortia Kesse amb un total de 642,5 kg per un pes corporal de 81,35 kg. A la categoria femenina el domini va estar per l’aixecadora del Club Cano Barberà, Lara Escosura, amb un total de 347,5 kg per un pes de 61 kg. En la modalitat de pressió en banc i en categoria masculina, la primera posició va ser per l’atleta júnior del Fortia Kesse, Mario Pérez, amb un intent vàlid sobre els 140 kg. Mentre que en la divisió femenina s’imposava Montse Alcoba, del Pesas Terrassa, amb un aixecament de 110 kg.

     Els atletes que formaran la Selecció Catalana que acudirà al pròxim Campionat d’Espanya Absolut de Powerlifting són, per la part masculina: Lluís Mendoza en menys de 74 kg, Gerard Moya i Rubèn Orbea en menys de 83 kg, Arnau Escobar i Rubèn Escosura en menys de 93 kg, i Daniel Villacampa en menys de 105 kg. Per la part femenina, Noelia Aliste en menys de 57 kg, Alba Domingo i Lara Escosura en menys de 63 kg, i Alexandra Mendes i Amira Blecua en menys de 69 kg.

Deixa un comentari