El passat 28 de gener va tenir lloc al Museu i Centre d’Estudis de l’Esport Doctor Melcior Colet, una cerimònia per al reconeixement esportiu dels components de la Selecció Catalana de Físic-culturisme que van participar en el darrer Campionat del món de l’especialitat celebrat a Vicenza, Itàlia, on van obtenir una molt preuada medalla de bronze a la classificació per equips.

La cerimònia, sota els auspicis de la Secretaria General de l’Esport, va comptar amb la presència del Secretari, el Sr. Ivan Tibau, així com del President de la Federació, el Sr. Enric Torrent, i els membres de la Selecció guardonats.

 

“Sr. Enric Torrent i Méndez 

President Federació Catalana de Físic-Culturisme

Benvolgut Enric.

Com a secretari general de l’Esport et vull felicitar per l’extraordinària actuació obtinguda pels representants catalans en el passat Campionat del Món de Físic-culturisme, celebrat fa pocs dies a Vicenza (Itàlia), on la selecció catalana va acabar en una destacada tercera posició i es van assolir altres tres medalles d’or, una de plata i una de bronze en les proves individuals.

Has d’estar molt orgullós d’aquest grup d’esportistes, que han exhibit la seva qualitat per assolir aquest èxit i que han consolidat el físic-culturisme català a l’elit internacional, on pertany des de fa uns anys gràcies al talent i treball dels esportistes i tècnics. Tanqueu un any molt positiu, en que Catalunya ja va demostrar l’alt nivell amb la tercera plaça en l’Europeu.

Crec que aquests brillants resultats són fruit de la tasca intensa que realitzeu per promoure aquest esport a Catalunya, la qual cosa ha permès augmentar el nivell esportiu d’aquesta modalitat i donar-vos a conèixer a nivell internacional. No dubtis que això és molt positiu per a l’esport català.

M’agradaria que fessis extensiva aquesta felicitació a l’Álvaro Magaña, el Francisco Reyes, la Montse Tello, el Félix Barrachina i el José Maria García, a la resta d’integrants de la selecció catalana i a tot l’equip tècnic que ha protagonitzat aquesta destacada actuació. Espero que aquesta fita tingui continuïtat en el futur amb més títols per ells i per la Federació Catalana que presideixes, per la qual cosa t’animo a continuar amb aquesta bona línia de treball.

Moltes felicitats i gràcies per representar tant bé al món l’esport de Catalunya!”

Deixa un comentari