Des de la Federació Catalana de Físic-culturisme us fem arribar un extracte del comunicat intern que el President de la World Natural Bodybuilding Federation, Christian Lacroix, ha realitzat pel que fa referència a l’ajornament del Campionat d’Europa que es tenia que celebrar el pròxim cap de setmana del 3 i 4 de juny a la localitat empordanesa d’Empuriabrava.

      …”Després de sortir de la crisis sanitària del Covid-19, las distintes federacions afiliades, així com els seus atletes, em varen expressar les seves dificultats per a dur a terme una preparació en condicions…”.

  ...”Des de la WNBB vàrem decidir escoltar-los i ajornar totes les competicions internacionals, inclosa la del Campionat d’Europa que estava previst celebrar-se a Catalunya el pròxim mes de juny…”

   I des de la Federació Catalana de Físic-culturisme volem disculpar-nos amb tots i totes les esportistes afectades per una decisió de la WNBB que ni subscrivim ni compartim.

La Junta Directiva.

Deixa un comentari