Catalunya s’ha proclamat Campiona del Món de Físic-culturisme en el Mundial celebrat aquest passat 14 de novembre a l’Auditori de la Fira de Cornellà, Barcelona. Un nou èxit esportiu que ve a reafirmar la posició prevalent del físic-culturisme català en el panorama internacional.

La selecció catalana, una de les més nombroses dels darrers temps, s’ha alçat amb aquest guardó gràcies al bon paper realitzat pels seus atletes en totes i cada una de les categories en les quals tenia representació. Sis medalles d’or, cinc d’argent i quatre de bronze, a les que cal afegir els catorze finalistes i l’esforçada contribució de la resta d’integrants d’aquesta formidable selecció, aconseguien al final de la jornada fer pujar Catalunya al més alt del podi en la classificació per països.

L’acte es va desenvolupar amb absoluta normalitat i una impecable organització, malgrat la gran quantitat d’atletes presents.

Deixa un comentari