Catalunya obté la medalla de bronze al Mundial 2016

La selecció catalana desplaçada a Dinant, Bèlgica, va obtenir el passat dissabte la medalla de bronze en la classificació per països del darrer Mundial de Físic-Culturisme i Fitness, superada només per la potent delegació francesa i l’amfitriona belga, afavorides com és lògic per la proximitat geogràfica que els hi va permetre concórrer al campionat amb una selecció més nombrosa que la catalana. 

Tots els atletes van trepitjar el pòdium i un d’ells es va quedar a les portes amb un quart lloc en una de les categories més competides de l’esdeveniment. Cinc medalles d’or, quatre d’argent, una de bronze i el quart lloc esmentat van impulsar a la selecció a obtenir els 259 punts que la van col.locar en el tercer calaix del pòdium en la classificació general.

Deixa un comentari