Catalunya medalla de bronze a l'Europeu de França

La selecció catalana aconsegueix la medalla de bronze a la classificació general per països d’aquest últim Campionat d’Europa disputat a Choisy Le Roi, França.

Una impecable actuació dels nostres atletes, que varen accedir tots a les fases finals del dissabte, va empènyer a la nostra selecció al tercer calaix d’un podi internacional que cada cop es demostra més difícil d’assolir.

Les medalles d’or de Sandra Rojo en Body Figure, d’Anna Navarro en Júnior Femení i de Miquel Àngel Sánchez en la categoria sénior per sota dels 75 quilos, van ser les grans impulsores d’aquesta fita, acompanyades de les medalles d’argent de Miquel Àngel Jiménez en la divisió sènior de menys de 65 quilos, i de la que va assolir aquest últim juntament amb l’atleta Anna Navarro a la categoria de Parelles, així com de la medalla de bonze aconseguida per Francesc Toledano com a sènior per sota dels 80 quilos, una de les més competides de tot el Campionat. La quarta plaça de Manel Velasco en Màster III, i la de Moisès Escabias en la divisió sènior de menys de 70 quilos, a les que cal sumar la sexta posició del jove Víctor Anguil a la categoria Júnior, van acabar d’arrodonir una formidable actuació de l’equip català que una vegada més s’ha situat entre les grans potències mundials d’aquest esport, per darrere només de l’amfitriona França, i de la selecció belga.

Deixa un comentari