Després de més d’un any amb l’activitat competitiva aturada a causa de les dificultats imposades per la situació sanitària i les mesures restrictives que l’acompanyaven, des de la Federació Catalana de Físic-culturisme ens complau comunicar-vos que el pròxim 30 d’octubre reprenem la temporada de competicions amb la celebració de l’Open de Catalunya de Físic-culturisme i Fitness, un esdeveniment que com venia sent habitual servirà per a escollir la selecció d’atletes que representaran Catalunya en el Mundial de l’especialitat que enguany es disputarà a la ciutat francesa de Bordeus.

Des d’aquesta tribuna us volem fer partícips d’aquesta decisió i volem convidar-vos a gaudir-ho amb nosaltres. Com espectadors per descomptat, però també volem animar-vos a competir i a participar, tant si es tracta d’una de les cites que ja teníeu anotades com a possibles en la vostra agenda d’aquesta temporada 2021-22, com si es tracta de la vostra primera toma de contacte amb el vessant competitiu del físic-culturisme. La competició no és tan sols un mitjà d’enfrontar el vostre desenvolupament amb el d’altres atletes, amb la fita d’assolir una determinada classificació en funció d’uns objectius determinats, també és una magnífica oportunitat de demostrar-vos a vosaltres mateixos que el temps invertit en la vostra forma física pot tenir un major rendiment, traspassant les portes del gimnàs per a pujar dalt d’un escenari immersos per complet en un esport apassionant i en el marc de l’única federació esportiva reconeguda oficialment a Catalunya.

L’esport és salut, i des de la Federació Catalana seguirem apostant per una visió integradora, racional i plenament “esportiva” del físic-culturisme.

Per més informació contacteu amb la Federació Catalana de Físic-culturisme en el 93 323 10 58, a in**@fc***********.cat, o romaneu atents al nostre Facebook i Instagram.

Us esperem a tots el pròxim 30 d’octubre a la Sala Pal.ladius de Pallejà.

Open Catalunya 2021-2

Deixa un comentari