El passat cap de setmana de l’11 i 12 de març va tenir lloc a la Pobla de Montornès, Tarragona, una nova edició del Campionat de Catalunya de Powerlifting, puntuable per al Campionat d’Espanya Absolut que se celebrarà a Àvila el pròxim mes d’abril.

Puntualment, a les nou del matí del dissabte, es va iniciar el pesatge que s’allargaria fins a mig matí, donant pas a la competició en la primera categoria de la jornada, la femenina. En la classificació absoluta, la guanyadora va ser l’aixecadora del Strength Legacy de Lleida, Natalia Peña Montcusí, que va acumular un total de 370 quilos, destacant els 145 kg de l’esquat, i tenint en compte que parlem d’una atleta de menys de 63 quilos.

En segona posició absoluta es va col·locar la tarragonina Wisal Douay Badaoi del Unity Force amb un total de 330 quilos des de la categoria de menys de 57 quilos. I en tercera posició la barcelonina del The New Era Team, Muriel Sison Garcia, amb un acumulat de  355 quilos disputant la categoria de menys de 63 amb la guanyadora Natalia Peña.

La sessió de la tarda va tenir com a protagonista la divisió masculina en les categories de fins a 83 quilos, i menys de 93 i 105 quilos respectivament, mentre que el diumenge es va reservar per a les categories més lleugeres. En la classificació absoluta masculina destacar la victòria de Gerard Moya Freixedas que amb un pes corporal de 81,300 kg va ser capaç de fer un total de 665 quilos alçant-se amb el rècord de pes mort de la competició amb un aixecament de 277,5 quilos.

En el segon esgraó del podi absolut es va col·locar el tarragoní Jordi Corbella Edo del Unity Force, amb un acumulat de 690 quilos i el rècord del campionat amb un esquat de 252,5 quilos, lluitant des de la categoria de menys de 93 kg. I de l’Aragon Barbell i completant el podi, José Torres López amb un total de 645 quilos.

Deixa un comentari