Ja tenim dates d’inici del nou curs de Monitor de Físic-culturisme i Musculació amb accès directe al ROPE. Dissabte dia 1 d’abril obrim el periode d’inscripció (web).

El curs de Monitor de Físic-culturisme, us acredita per a poder col·laborar amb els Tècnics de Nivell I, així com per a desenvolupar tasques bàsiques de assessorament i control en els programes d’exercici que es realitzen en les diferents instal·lacions esportives.

            Aquest curs va dirigit a totes aquelles persones que vulguin iniciar-se en l’àmbit de l’entrenament físic-culturista i de musculació, alhora que obtenen els coneixements bàsics i fonamentals que els poden permetre desenvolupar-se professionalment en aquest sector mitjançant una titulació oficial de l’Escola Catalana de l’Esport i la Federació Catalana de Físic-culturisme.

            Un cop superat i finalitzat el curs en la seva totalitat s’inscriurà a l’alumne directament al Registre Oficial de Professionals de l’Esport a Catalunya (ROPEC) en la categoria de Monitor. La superació d’aquest curs també donarà a l’alumne la possibilitat de convalidar una part del Bloc Específic del curs de Tècnic de Nivell I de Físic-culturisme, sempre que es compleixi amb els requisits d’accés.

 

Deixa un comentari

Aquest article té 1 comentari

  1. Karim

    Me gustaría recibir información sobre el curso de entrenador personal