El passat cap de setmana va tenir lloc a Chiva, València, la 44a edició del Campionat d’Espanya Màster de Powerlifting i Absolut de Press Banca amb la participació de la selecció catalana formada per Fernando Jiménez i Toni Macià en categoria masculina, i per Noelia Alisté, Montse Ramos i Susana Ramírez en la femenina.

                 Toni Macià en màster 2 i en menys de 83 quilos, aconseguia puja al esgraó més alt del podi gràcies a un total de 560 kg que a més l’alçava fins a la tercera posició del rànquing de millors aixecadors. Per la seva part l’incombustible Fernando Jiménez assolia la primera plaça en la categoria de menys de 74 quilos amb la mateixa marca que l’anterior – 560 kg -, que en aquest cas el col·locava directament com a millor aixecador de la divisió màster 3.

                 Pel que fa a la participació femenina, mentre Noelia Alisté s’alçava amb la medalla d’or en la divisió màster 1, en menys de 57 quilos i amb un aixecament total de 390 kg; Susana Ramírez a la mateixa divisió i en menys de 69 quilos, aconseguia una magnífica segona plaça amb un total de 322,5 kg que, juntament amb l’excepcional actuació de la Noelia, feien que la Federació Catalana es fes amb la primera plaça a la classificació per clubs de la divisió.  I en màster 2 i menys de 76 quilos, Montse Ramos assolia el primer calaix del podi amb un global de 335 kg.

                En el Campionat Absolut de Press de Banca que se celebrava paral·lelament al de Powerlifting, l’Ivan García en menys de 93 quilos va aconseguir una molt meritòria cinquena plaça amb un aixecament de 135 kg.

                Quatre medalles d’or i una de plata que venen a certificar una vegada més, l’excel·lent moment de forma que travessa el powerlifting català.  

Deixa un comentari