El pròxim dia 28 de gener d’enguany, el Secretari General de l’Esport, Ivan Tibau, rebrà al Museu i Centre d’Estudis de l’Esport Doctor Melcior Colet, als components de la Selecció Catalana de Físic-culturisme que van participar en el darrer Campionat del món de l’especialitat celebrat a Vicenza, Itàlia, on van obtenir una molt preuada medalla de bronze a la classificació per equips.

Any rere any, els nostres atletes han demostrat que en el concert internacional s’ha de comptar amb Catalunya com una potència capdavantera dins el món del físic-culturisme i el fitness. Dues medalles d’or    -Mundial 2010 i Europeu 2012-, dues d’argent -Europeu 2000 i Mundial 2011-, i quatre de bronze – Europeu i Mundial 2001, Europeu 2011 i Mundial 2014- així ho avalen.

L’acte tindrà lloc a les 19 h a la seu abans esmentada, situada al carrer Buenos Aires 56 de Barcelona, on posteriorment s’oferirà un còctel a tots els assistents que podran compartir aquest gran èxit esportiu amb tots els nostres atletes. Des d’aquí us convidem a estar presents en aquest esdeveniment que, una vegada més, servirà per deixar palesa la gran qualitat del físic-culturisme i el fitness català.

Deixa un comentari