CATALUNYA SUBCAMPIONA DEL MÓN

La selecció catalana es va alçar amb la segona posició dins la classificació per països en aquest últim Campionat del Món que la WNBB va celebrar a Madrid el passat 10 de novembre. 

Quatre medalles d’or, cinc d’argent i cinc de bronze, van catapultar Catalunya al segon calaix del podi, per a repetir un altre cop més el magnífic resultat obtingut la passada temporada. Tot l’equip va contribuir de forma decisiva a obtenir aquest nou guardó que no fa més que confirmar l’excel·lent salut del físic-culturisme català, que aquest cop va tenir com a rivals més potents a una selecció espanyola que jugant a casa va poder concorre amb més de cinquanta esportistes, i a la ja tradicional selecció francesa que va tornar a donar mostres del bon nivell dels seus físic-culturistes i atletes de fitness. 

Deixa un comentari