El passat cap de setmana del 23 i 24 de setembre va tenir lloc al Pavelló Municipal d’Esports de Baza el Campionat d’Espanya Subjúnior de Powerlifting i Press de Banca, amb la presència de la selecció catalana.

Alba Domingo, Alba Arnau, Isaac Rivera, Jonathan Fernández, Nicolau Ferrando, Juan Manuel Sabogal, Sergi Torres i Victor Borrego, van viatjar fins a la localitat granadina amb el ferm proposit d’assolir posicions de podium, un objectiu que no sempre va ser possible malgrat l’esforç i la voluntat d’aquests joves aixecadors.  

Un nul en el tercer intent del pes mort, va deixar a la nostra atleta internacional de 16 anys, Alba Domingo, a les portes de la medalla d’or en la categoria de -63 kg., amb un total de 342,5 quilos, mentre que la guanyadora acumulava un total de 343,5 quilos. Alba Arnau en la categoria de menys de 69 kg., assolia una molt meritòria 5a plaça amb un total de 315 quilos, i juntament amb la seva companya de selecció aconseguien fer pujar a la delegació catalana fins a la 4a posició de la classificació. 

Per la seva part, la delegació masculina assolia la 3a possició del podi i tornava a Catalunya amb la medalla de bronze gràcies a la magnífica actuació de Víctor Borrego en menys de 93 kg., amb un total de 617,5 quilos i una medalla d’or; a la de Sergi Torres en menys de 83 kg., i una medalla d’argent amb un total de 577,5 quilos; a la de Juan Manuel Sabogal a la mateixa categoria anterior amb medalla de bronze i 575 quilos de total; i a la d’Isaac Rivera i Jonathan Fernández amb 12a i 21a possició en les seves categories respectives. 

Deixa un comentari