CONVOCATÒRIA D´ASSEMBLEA GENERAL ORDINÀRIA DE LA FEDERACIÓ CATALANA DE FÍSIC-CULTURISME.

Barcelona a 13 d’abril de 2024

          De conformitat amb l’acord adoptat per la Junta Directiva del 13/4/2024 i els vigents Estatuts de la Federació es convoca a tots els membres d´aquesta Federació Catalana de Físic-Culturisme a l´Assemblea General Ordinària que tindrà lloc a Barcelona, c/ Comte d’Urgell, 170, el proper dia 11 de maig a les 10,00 h. en primera convocatòria, i a les 10,30 h. en segona convocatòria, amb el següent ordre del dia:

ORDRE DEL DIA

  1. Lectura i aprovació si s´escau de l´Acta de l´Assemblea Ordinària de la sessió anterior del dia 03 de maig de 2023.
  2. Informe del President.
  3. Memòria de les activitats en l´exercici anterior.
  4. Aprovació si s´escau, de la liquidació de l´exercici econòmic vençut amb el tancament del balanç i compte de resultats i aprovació del pressupost per a l´exercici econòmic següent.
  5. Aprovació si s´escau, del pla general d’actuació anual, d’acords de funcionament intern, dels programes d´activitats docents esportives i de promoció corresponents a la temporada 2024.
  6. Presentació de projectes i propostes dels membres de la F.C.F presentats amb 15 dies d´antelació a la data de l´Assemblea.
  7. Elecció entre els membres de l´Assemblea de tres interventors per a la verificació dels comptes de l´exercici 2024.
  8. Elecció entre els membres de l´Assemblea de tres interventors per aprovar per delegació l´acta juntament amb el President i el Secretari.
  9. Torn obert de paraules.

Deixa un comentari