LA INTERNATIONAL NATURAL BODYBUILDING ASSOCIATION (INBA) ARRIBA A UN ACORD AMB LA FEDERACIÓ CATALANA DE FÍSIC-CULTURISME QUE PERMETRÀ A LA SELECCIÓ CATALANA COMPETIR AMB PLE DRET EN EL MARC D’AQUESTA ORGANITZACIÓ.

 

Després de la participació de la delegació catalana en el passat campionat d’Europa que va tenir lloc a Budapest, Hongria, i amb la col.laboració d’INBA Anglaterra, es varen iniciar converses amb el president d’INBA Europa i el d’INBA Global de les que finalment va sorgir l’acceptació de la Selecció Catalana dins l’estructura esportiva d’INBA i la possibilitat d’inscriure als atletes catalans directament en les competicions d’aquesta prestigiosa organització.

Tanmateix, ha estat acceptada la inclusió d’uns dels nostres jutges internacionals, Josep Camats, dins l’organigrama d’INBA Global perquè passi a formar part del planter que jutjarà tant l’Europeu com aquest pròxim Mundial que se celebrarà a Manchester, Anglaterra.

Amb motiu d’acomodar-se a l’estructura esportiva d’INBA, la Federació Catalana implementarà en el pròxim Campionat de Catalunya del 27 de maig noves categories com ara la de Culturisme Classic o la de Bikini Fitness, entre d’altres, que tindran una molt bona acollida entre els atletes d’aquesta disciplina.

Aquest acord obre una nova via i atorga una immillorable sortida per a tots aquells competidors/es amb aspiracions d’obtenir la classificació per a lluitar per títols internacionals com l’europeu o el mundial, i inclòs per aconseguir l’estatus de competidor professional que els hi obriria les portes de la prestigiosa PNBA Pro Elite (Professional Natural Bodybuilding Association) i una de les competicions més importants del circuit: el Mr. Olympia Natural de Las Vegas (EUA).

 

Deixa un comentari